וילה באווירת ריזורט אסייאתי בסביון

OHAD STONE TECH

 

הבית תוכנן מחדש ובו, חלל ציבורי הכולל מטבח ראשי+מטבח שירות פנימי+מזווה, חדר מגורים גדול המתאים לאירוח ובילוי המשפחה, פינת אוכל משולבת קמין תלוי, חדר יין ושירותי אורחים מפואר. בחלל הפרטי תוכננו ארבעה חדרי שינה מאסטר הכוללים ארבעה חדרי רחצה, חדרי ארונות גדולים, מרפסות ואף בריכה פרטית לאחד החדרים בקומה א’. משרד לבעל הבית הכולל שירותי אורחים ומרתף. מאחר ושטחו של הבית בצורה מלבנית, הפונקציות המשולבות בפיתוח הבית מוקמו כך שככל שמתקדמים מקצה השער ועד לסיומו הן מלוות אותנו לפי שימוש וצורך. בכניסה הראשית לבית, תקבל את פנינו מזרקה מרשימה המשמשת ככיכר עבור הרכבים הנכנסים מהשער החשמלי. משני צידי השטח תוכננו חניות עבור רכבי האורחים (הכניסה לבית אינה רגלית אלא ע”י רכבים – אם בכל זאת נבחר להיכנס רגלית עבור כך תוכנן שער פשפש צידי) לאחר חניית הרכב ניתן להבחין בשני שבילים האחד עבור דיירי הבית והשני עבור האורחים. לאורך השביל ניתן להבחין במחיצות בצורת משולשים ממתכת קורטן, העוטפות את צידי השביל ומגדירות את מסלול ההליכה, המשולב בצמחייה ותאורה. מחיצות הקורטן נבחרו בהתאמה ספציפית לאריחי הקורטן המהווים חיפוי לחזית החיצונית של הבית. חומר הקורטן הינו חומר מודרני המתאים לכל תנאי מזג האוויר ומשנה את גווניו במשך הזמן, בחירת החומר הייתה מתוך הפונקציונלית של החומר בתנאי החוץ ומתוך הרעיון העיצובי – האסתטי לכל גווניו ואופי הבית. במורד השביל תוכננה בריכת נוי בצורת ר’ המקיפה את חדר המאסטר הורים ומייצרת פרטיות וחציצה מכל העוברים במורד השביל. עבור בריכת הר’ תוכנן קיר מים על חזית הבית, הממשיך את זרימת המים בצורה ורטיקלית כשבהמשכו נגיע לכניסה הראשית של משרדו של בעל הבית

מעצבת: רינת שוהם

צלם: מאור מויאל

פרוייקט גן יבנה

OHAD STONE TECH

בית פרטי גן יבנה: לאחר מגורים של 20 שנה החליטו הלקוחות להגשים את חלומם לשפץ את הבית בליווי של מעצבת פנים .

חלומה של הלקוחה היה מטבח רחב מימדים, יוקרתי, מאובזר ומפנק. הלקוח ביקש שהבית יוצף באור ומקומות אחסון רבים ובין היתר גם לארון לספרי קודש ותשמישי קדושה. הקונספט שנבחר הוא מודרני אלגנטי המשלב בין פינות ישרות לפינות מעוגלות. פלטת הגוונים שנבחרה היא בהירה, מונכרומטית ועדיין עשירה. ויתרנו על המטבחון הפנימי והגדלנו את המטבח וכך קיבלנו מטבח רחב מימדים שופע מקומות אחסון ואי גדול חצי מעוגל המשלב אחסון, משטח עבודה גדול ומקומות ישיבה. הסלון תוכנן מחדש, הוגדל פתח היציאה לגינה ובקיר הטלוויזיה שילבנו נגרות ושיש למראה יוקרתי ואלגנטי. פינת הטלוויזיה גם עוצבה מחדש תוכנן ארון אחסון בנגרות מיוחדת עם ויטרינות עם תאורת לד עבור ספרי הקודש.

מעצבת: רונית תקן

צלם: אבי תקן

BUY ME

OHAD STONE TECH

משרדי חברת BUYME המשגעים.
כיאה לחברה צעירה, דינמית, עכשווית מלאת צבעוניות ושמחה העוסקת בעולם המתנות שכל מטרתה הינה לתת, בחרתי לתכנן ולעצב כל קומה ,לפי המחלקות והצרכים שלה יחד עם עיצוב בועט, מרגש ומלא חיים .
בחירת הצבעוניות של כל הפרויקט נולדה מתוך הלוגו של החברה – “עיצוב פרויקט זה היה בשבילי חוויה מאתגרת ומרגשת מאוד.” אומרת ענת

התכנון התחיל בתכנון של כל הקומות ומתוך כך נולד עיצוב מטריף של צבעוניות וחללים פתוחים יחד עם משחק של ריצפת LVT אשר נתנה אפשרות לשחק עם צבעים ברצפה ומשם לעלות לתקרה.
“בתוך כל התהליך הזה נוצר חיבור עמוק עם החברה שהרגשתי שאני חלק ממנה ומשם נולדו לי כל הרעיונות לכל הלבשת הקירות .” אין כל ספק שזהו פרויקט שגם בסיומו אני עדיין מרגישה את הסיפוק וההתרגשות בעשייה.” אומרת ענת

מעצבת: ענת סודרי

צלם: יואב פלד

דופלקס פנטהאוס

OHAD STONE TECH

דופלקס פנטהאוז פ”ת : בני זוג צעירים רכשו את הדופלקס וביקשו לבצע בו שיפוץ מקיף מהיסוד, ולהתאים אותו לצרכיהם. הם חלמו על בית צעיר, חם ומפנק בסגנון מודרני. הוחלט לחפות את כל רצפת הבית כמובן למעט חללים רטובים בפרקט קורות בהיר. מתחת לפרקט הונחה תשתית לחימום רצפתי. בחלל הציבורי בחרנו בנוסף גם קמין גז. בקשתם של הלקוחות למקומות אחסון רבים נענתה על ידי תכנון נגרות מותאמת בכל חללי הבית. מהמחסן הקומתי הצמוד לדירה פתחנו דלת נסתרת בנגרות מהסלון והוא יועד לחדר משחקים עבור הילדים. קיר הטלוויזיה בסלון חופה באריחי גרניט פורצלן מדוקקים בשילוב נגרות. בצמוד למטבח המפנק תוכננה פינת אוכל עם ישיבה בסגנון דיינר אמריקאי. סוויטת ההורים תוכננה כחדר במלון סופק מפנק עם פינת קפה ומיני בר, חדר רחצה גדול הכולל אמבטיית גקוזי ענקית ומקלחון וחדר ארונות רחב.

במרפסת הגדולה תוכנן מטבח חוץ גדול מאובזר ומפנק, פינות ישיבה וגינה קסומה

מעצבת: רונית תקן

צלם: אבי תקן

בית פרטי גן יבנה

OHAD STONE TECH

הבית הפרטי הכפרי בגן יבנה: הפרויקט תוכנן והותאם לפי דרישות הלקוחות, משלב התוכניות הראשוניות ועד לתוכניות עיצוב הפנים. לבקשתם הבית נבנה בסגנון קלאסי בניחוח אירופאי חמים ונעים. הבית בנוי 240 מ”ר על שטח של 500 מ”ר ומתפרש על פני שתי קומות

להעצמת הגודל תקרת הבית תוכננה להיות גבוהה במיוחד בגובה 3.70. חלונות גדולים שמכניסים שפע של אור נבחר פרופיל אלומיניום בסגנון הבאוהאוס היוקרתי שמתכתב בצורה נפלאה עם הקונספט העיצובי. כל עבודת הנגרות בבית תוכננה לפרטים על ידי המעצבת והותאמה לצרכי הלקוחות והקונספט העיצובי. גופי תאורה מיוחדים נבחרו ושולבו בחללים השונים והם תורמים רבות לתחושת האלגנטיות של הבית. גם במדרגות המובילות לקומה השנייה הושקעה מחשבה והן חופו בעץ אלון צרפתי מבוקע עם שפשושים עדינים בגימור מקור הציפור.

מוטיב שחוזר באי המטבח ובמדפים שבקיר הטלוויזיה. קיר הטלוויזיה בסלון חופה בבריקים בהנחת פישבון עם מסגרת במראה של קמין עתיק

מעצבת: רונית תקן

צלם: אבי תקן

 

וילה באווירת ריזורט אסייאתי בסביון

OHAD STONE TECH

 

הבית תוכנן מחדש ובו, חלל ציבורי הכולל מטבח ראשי+מטבח שירות פנימי+מזווה, חדר מגורים גדול המתאים לאירוח ובילוי המשפחה, פינת אוכל משולבת קמין תלוי, חדר יין ושירותי אורחים מפואר. בחלל הפרטי תוכננו ארבעה חדרי שינה מאסטר הכוללים ארבעה חדרי רחצה, חדרי ארונות גדולים, מרפסות ואף בריכה פרטית לאחד החדרים בקומה א’. משרד לבעל הבית הכולל שירותי אורחים ומרתף. מאחר ושטחו של הבית בצורה מלבנית, הפונקציות המשולבות בפיתוח הבית מוקמו כך שככל שמתקדמים מקצה השער ועד לסיומו הן מלוות אותנו לפי שימוש וצורך. בכניסה הראשית לבית, תקבל את פנינו מזרקה מרשימה המשמשת ככיכר עבור הרכבים הנכנסים מהשער החשמלי. משני צידי השטח תוכננו חניות עבור רכבי האורחים (הכניסה לבית אינה רגלית אלא ע”י רכבים – אם בכל זאת נבחר להיכנס רגלית עבור כך תוכנן שער פשפש צידי) לאחר חניית הרכב ניתן להבחין בשני שבילים האחד עבור דיירי הבית והשני עבור האורחים. לאורך השביל ניתן להבחין במחיצות בצורת משולשים ממתכת קורטן, העוטפות את צידי השביל ומגדירות את מסלול ההליכה, המשולב בצמחייה ותאורה. מחיצות הקורטן נבחרו בהתאמה ספציפית לאריחי הקורטן המהווים חיפוי לחזית החיצונית של הבית. חומר הקורטן הינו חומר מודרני המתאים לכל תנאי מזג האוויר ומשנה את גווניו במשך הזמן, בחירת החומר הייתה מתוך הפונקציונלית של החומר בתנאי החוץ ומתוך הרעיון העיצובי – האסתטי לכל גווניו ואופי הבית. במורד השביל תוכננה בריכת נוי בצורת ר’ המקיפה את חדר המאסטר הורים ומייצרת פרטיות וחציצה מכל העוברים במורד השביל. עבור בריכת הר’ תוכנן קיר מים על חזית הבית, הממשיך את זרימת המים בצורה ורטיקלית כשבהמשכו נגיע לכניסה הראשית של משרדו של בעל הבית

מעצבת: רינת שוהם

צלם: מאור מויאל

פרוייקט גן יבנה

OHAD STONE TECH

בית פרטי גן יבנה: לאחר מגורים של 20 שנה החליטו הלקוחות להגשים את חלומם לשפץ את הבית בליווי של מעצבת פנים .

חלומה של הלקוחה היה מטבח רחב מימדים, יוקרתי, מאובזר ומפנק. הלקוח ביקש שהבית יוצף באור ומקומות אחסון רבים ובין היתר גם לארון לספרי קודש ותשמישי קדושה. הקונספט שנבחר הוא מודרני אלגנטי המשלב בין פינות ישרות לפינות מעוגלות. פלטת הגוונים שנבחרה היא בהירה, מונכרומטית ועדיין עשירה. ויתרנו על המטבחון הפנימי והגדלנו את המטבח וכך קיבלנו מטבח רחב מימדים שופע מקומות אחסון ואי גדול חצי מעוגל המשלב אחסון, משטח עבודה גדול ומקומות ישיבה. הסלון תוכנן מחדש, הוגדל פתח היציאה לגינה ובקיר הטלוויזיה שילבנו נגרות ושיש למראה יוקרתי ואלגנטי. פינת הטלוויזיה גם עוצבה מחדש תוכנן ארון אחסון בנגרות מיוחדת עם ויטרינות עם תאורת לד עבור ספרי הקודש.

מעצבת: רונית תקן

צלם: אבי תקן

BUY ME​

OHAD STONE TECH

משרדי חברת BUYME המשגעים.
כיאה לחברה צעירה, דינמית, עכשווית מלאת צבעוניות ושמחה העוסקת בעולם המתנות שכל מטרתה הינה לתת, בחרתי לתכנן ולעצב כל קומה ,לפי המחלקות והצרכים שלה יחד עם עיצוב בועט, מרגש ומלא חיים .
בחירת הצבעוניות של כל הפרויקט נולדה מתוך הלוגו של החברה – “עיצוב פרויקט זה היה בשבילי חוויה מאתגרת ומרגשת מאוד.” אומרת ענת

התכנון התחיל בתכנון של כל הקומות ומתוך כך נולד עיצוב מטריף של צבעוניות וחללים פתוחים יחד עם משחק של ריצפת LVT אשר נתנה אפשרות לשחק עם צבעים ברצפה ומשם לעלות לתקרה.
“בתוך כל התהליך הזה נוצר חיבור עמוק עם החברה שהרגשתי שאני חלק ממנה ומשם נולדו לי כל הרעיונות לכל הלבשת הקירות .” אין כל ספק שזהו פרויקט שגם בסיומו אני עדיין מרגישה את הסיפוק וההתרגשות בעשייה.” אומרת ענת

מעצבת: ענת סודרי

צלם: יואב פלד

דופלקס פנטהאוס​

OHAD STONE TECH

דופלקס פנטהאוז פ”ת : בני זוג צעירים רכשו את הדופלקס וביקשו לבצע בו שיפוץ מקיף מהיסוד, ולהתאים אותו לצרכיהם. הם חלמו על בית צעיר, חם ומפנק בסגנון מודרני. הוחלט לחפות את כל רצפת הבית כמובן למעט חללים רטובים בפרקט קורות בהיר. מתחת לפרקט הונחה תשתית לחימום רצפתי. בחלל הציבורי בחרנו בנוסף גם קמין גז. בקשתם של הלקוחות למקומות אחסון רבים נענתה על ידי תכנון נגרות מותאמת בכל חללי הבית. מהמחסן הקומתי הצמוד לדירה פתחנו דלת נסתרת בנגרות מהסלון והוא יועד לחדר משחקים עבור הילדים. קיר הטלוויזיה בסלון חופה באריחי גרניט פורצלן מדוקקים בשילוב נגרות. בצמוד למטבח המפנק תוכננה פינת אוכל עם ישיבה בסגנון דיינר אמריקאי. סוויטת ההורים תוכננה כחדר במלון סופק מפנק עם פינת קפה ומיני בר, חדר רחצה גדול הכולל אמבטיית גקוזי ענקית ומקלחון וחדר ארונות רחב.

במרפסת הגדולה תוכנן מטבח חוץ גדול מאובזר ומפנק, פינות ישיבה וגינה קסומה

מעצבת: רונית תקן

צלם: אבי תקן

בית פרטי גן יבנה​

OHAD STONE TECH

הבית הפרטי הכפרי בגן יבנה: הפרויקט תוכנן והותאם לפי דרישות הלקוחות, משלב התוכניות הראשוניות ועד לתוכניות עיצוב הפנים. לבקשתם הבית נבנה בסגנון קלאסי בניחוח אירופאי חמים ונעים. הבית בנוי 240 מ”ר על שטח של 500 מ”ר ומתפרש על פני שתי קומות

להעצמת הגודל תקרת הבית תוכננה להיות גבוהה במיוחד בגובה 3.70. חלונות גדולים שמכניסים שפע של אור נבחר פרופיל אלומיניום בסגנון הבאוהאוס היוקרתי שמתכתב בצורה נפלאה עם הקונספט העיצובי. כל עבודת הנגרות בבית תוכננה לפרטים על ידי המעצבת והותאמה לצרכי הלקוחות והקונספט העיצובי. גופי תאורה מיוחדים נבחרו ושולבו בחללים השונים והם תורמים רבות לתחושת האלגנטיות של הבית. גם במדרגות המובילות לקומה השנייה הושקעה מחשבה והן חופו בעץ אלון צרפתי מבוקע עם שפשושים עדינים בגימור מקור הציפור.

מוטיב שחוזר באי המטבח ובמדפים שבקיר הטלוויזיה. קיר הטלוויזיה בסלון חופה בבריקים בהנחת פישבון עם מסגרת במראה של קמין עתיק

מעצבת: רונית תקן

צלם: אבי תקן

בית יד בנימין

OHAD STONE TECH

המטבח נפתח במלואו אל הסלון ופינת האוכל והוא חולק לשני חלקים עיקריים.
ארונות גבוהים בגמר פורניר עץ שחור, הממשיכים לתוך מסדרון בו תוכנן ארון מעילים, הארון ממשיך ויוצר מזווה שירות המשמש את בני הבית עבור מקפיא ואיחסון נוסף. החלק השני הוא אי עם חזיתות מפורמייקה ובו ממוקמים הכיור וכיריים אינדוקציה+2 כירות גז.

בחדרי השינה, ההורים נהנים מחדר שינה בו תוכנן ארון + שידת מגירות המשמשים את הלקוח ובנוסף לכך, מתוך החדר ישנה כניסה לממ”ד בו תוכנן ארון עבור הלקוחה. להורים חדר רחצה אישי.
לשלושת הילדים שגרים בבית תוכנן חדר שינה ולהם חדר רחצה משותף.

החדר הנוסף, הוא חדר מאוד מיוחד ולו מספר שימושים. מקום לינה לבת שמגיעה מהלימודים, עבור אורחים שרוצים להתארח לשבת וחדר עבודה בו מקבלת הלקוחה מטופלים. בחדר 3 דלתות, האחת נפתחת משביל הכניסה לבית, עבור מטופלים שיוכלו להיכנס. דלת נוספת משמשת מעבר מתוך הבית והדלת השלישית מובילה לחדר רחצה אורחים. חדר הרחצה משמש גם את אורחי הבית ולו דלת כניסה נוספת מאיזור הסלון.

 

עיצוב:עינת ארליך

צלם: טל ניסים

בית פרטי קדימה צורן

OHAD STONE TECH

תכנון בית פרטי, 215 מ”ר, ללא פינת אוכל.
ישנם בתים שבהם פינת האוכל היא בשימוש יומיומי, ויש בתים שפינת האוכל משמשת רק לאירוח גדול שכולל הרבה אנשים. בהתנהלות יומיומית האי מכיל 6 מקומות ישיבה
ובאירוח בהיקף גדול.

ספריה שתכיל בתוכה שתי קונסולות הנפתחות לשלושה מטרים כל אחת וכוללת את ההרחבות בתוכה.

 

מעצבת: עינת ארליך

צלם: טל ניסים

בית החלומות בקיסריה

OHAD STONE TECH

3 קומות, 700 מ”ר, כל הפרויקט לקח 5 חודשים.

בפרויקט הזה היה אלמנט של זמן שהיה נוכח מתחילתו ועד סופו. הלקוחות היו לחוצים לעבור לבית מושלם לפני תחילת שנת הלימודים. תוך חודש הצלחנו לשנות את כל חלל הפנים, רצינו בית צבעוני וחי במקומות ורגוע ושליו במקומות אחרים. שילוב של חיים ורוגע יחד עם הכנסת החוץ לתוך הפנים. צבעוניות עזה בחדר הילדים השתלבה עם פלטת צבעים רגועה במטבח.

למטבח ואי השתמשנו באבן וונקובר טבעיתשנתנה מסגרת חמה והרמונית למטבח. גם לשולחן המרשים שחוצה את החלל השתמשנו באותה אבן טבעית ועיגלנו אותה שתמשיך את הזרימה. במטבחון נעשה שימוש באבן טבעית בדגם WOW כדי להשתלב עם הצבעוניות העזה של החלל. השימוש באבן טבעית שחורה, ומשטחי סייליסטון רגועים לאמבטיות נתנו עוגן לצבעוניות ונקודת פוקוס בחלל.

לבסוף הפרויקט העצום והמדהים הזה הושלם תוך הקפדה על כל פרט ופרט והגשמת החלום למשפחה.

עיצוב: פלביה גריסה

צילום: ליאור טייטלר

השאירו פרטים ונחזור אליכם עם כל המידע

דילוג לתוכן